Bib Zwijndrecht

Speel-o-theek

In de bibliotheek van Burcht en Zwijndrecht kan je ook speelgoed uitlenen.

Het Huis van het Kind en de bib slagen de handen in elkaar door de oprichting van een speel-o-theek. Je kan leerzame, educatieve en vooral leuke spelen uitlenen die helpen bij de ontwikkeling van je kind.

Er zijn onder andere doolhoven, inlegpuzzels, loopwagentjes, muzikale spelletjes, evenwichts- en bouwspelen. Bij de nieuwe aanwinsten vind je memoryspelen, lotto’s, bingo’s en taal- en rekenspelletjes. Voor kinderen die graag logisch denken, zijn er ook smartgames. Wil je zorgen voor wat afwisseling, of eerst iets uitproberen voor je het zelf koopt? Kom naar de bib!

Je kunt de spelletjes en het speelgoed gratis uitlenen voor vier weken en daarna kun je ze eventueel verlengen voor nog eens vier weken. Je vindt alles terug in de catalogus van de website van de bibliotheek van Zwijndrecht. Via de zoekbalk begin je je zoekopdracht met het woord 'spel' en klik je op 'zoeken'. Daarna verfijn je de zoekopdracht met de filter 'spel' onder 'materiaal'. Hierna krijg je het volledige aanbod te zien.

Speelplezier verzekerd!

Voor wie ?

Voor klein en groot tussen 0 en 99 jaar.

Hoe aanvragen ?

Ontlenen is gratis voor vier weken.

Er is een aanbod in de bibliotheek van Zwijndrecht en Burcht.

Bibliotheek Zwijndrecht:
Binnenplein 1

Maandag: 10-12u en 17-20u

Dinsdag: 10-12u en 17-20u

Woensdag: 10-17u

Donderdag: 10-12u en 14-17u

Vrijdag: 10-12u en 14-17u

Zaterdag: 10-13u

Bibliotheek Burcht:
John Tulpinckstraat 4

Maandag: 10-12u

Dinsdag: 18-20u

Woensdag: 14-16u

Zaterdag: 10-12u