Kobbe en Kozze

Buitenschoolse kinderopvang

Kobbe en Kozze voorzien pedagogische opvang voor en na de schooluren.

Professionele begeleiders staan in voor een leuke vrije tijd van je kind. De kinderen vertoeven in een huiselijke sfeer waar ze vrij kunnen spelen in verschillende uitdagende en fijne speelhoeken. Onder het motto ‘niets moet, alles mag’ biedt de enthousiaste en professionele begeleiding allerlei thematische activiteiten aan op maat van de kinderen.

De opvang is open van 7 u. tot schooltijd en van einde schooltijd tot 18.30 u

Voor wie ?

De voor- en naschoolse opvang is er voor alle kinderen die in Zwijndrecht naar school gaan. Tijdens het schooljaar is Kobbe er voor alle kinderen van Sint-Martinus. Kozze is er voor alle kinderen van De Krinkel(rups) en Het Laar.

Woon je in Zwijndrecht, maar ga je naar een andere gemeente naar school, dan kunnen we enkel voor- en naschoolse opvang voorzien als er ook busvervoer voorzien wordt van en naar de school. Dit kan enkel in overleg met de coördinator zodat de breng- en haalmomenten overeenstemmen met onze werking.

Hoe aanvragen ?

Voor de eerste opvangdag maak je een account aan op I-Active of bel je naar 0800 99 604.

Ken je Kobbe of Kozze niet, vraag dan een afspraak aan via kobbekozze@zwijndrecht.be. Deze afspraak vindt plaats in Kobbe of Kozze, afhankelijk van de school waar je kind naartoe gaat. Tijdens deze afspraak maak je kennis met onze werking, de regels en afspraken, het gebouw.

Ken je Kobbe of Kozze wel (broertjes of zusjes) en wil je een nieuw kind registreren? Dan ga je rechtstreeks naar je profiel via http://zwijndrecht.i-active.be.
Daar log je in met jouw account en maak je een nieuw kind aan via mijn gegevens -> kinderen -> +volledig kind dossier toevoegen.

Kostprijs

Schooldagen Vakantiedagen
€ 0,94/ begonnen half uur minder dan 3 uur € 3,30
tussen 3 en 6 uur € 5,60
meer dan 6 uur € 11,00

Toegestane korting:

  • 25 % voor kinderen van eenzelfde gezin die op hetzelfde moment ingeschreven zijn en opgevangen worden (eventueel aangevuld met het sociaal tarief).
  • 80 % (sociaal tarief) voor mensen die:
  • beschikken over het recht op verhoogde tegemoetkoming in het kader van de verplichte verzekering van geneeskundige verzorging en uitkeringen (OMNIO-statuut, WIGW-statuut of bestaansminimumtrekker). Je dient dit statuut aan te vragen bij je eigen ziekenfonds.
  • opgevolgd worden door een erkende schuldbemiddelaar.
  • een UITpas met kansentarief bezitten (leefloon, schuldbemiddeling of budgetbegeleiding van het OCMW of verhoogde tegemoetkoming van ziekenfonds).

Maandelijks krijg je een overzicht van de prestaties via een factuur.

Je krijgt jaarlijks een fiscaal attest met het totaalbedrag aan opvang van het voorbije jaar.

Ben je al benieuwd of begint het al te kriebelen? Dan kan je hier al een kijkje nemen in de opvang:

Kobbe en Kozze

BijlageGrootte
PDF-pictogram Sluitingsmomenten Kobbe en Kozze 2024107.65 KB
PDF-pictogram Reglement 2024367.01 KB

Kobbe

Seefhoeklaan 1
2070 Zwijndrecht
03 252 83 36

Kozze

Laarstraat 64
2070 Zwijndrecht
03 254 14 49

Meer informatie

Dienst Kind
0800 99 604
kobbekozze@zwijndrecht.be

Word lid van de Facebookgroep en blijf op de hoogte van de activiteiten!